Jeg håber med dette initiativ at kunne samle en række personlige historier fra "det virkelige liv" om, hvordan det føles at stå uden arbejde eller at være i risiko for det - OG samtidig være genstand for den aktuelle hadefulde retorik i den offentlige debat om mennesker udenfor arbejdsmarkedet.

Fordi vores stemme er fraværende - eller hånes - i debatten!

OBS! Se også Laila Ammitsbøls indlæg på sin blog om emnet - KLIK HER


onsdag den 20. juni 2012

Svar på vegne af Karen Hækkerup

Jeg har modtaget følgende svar (som PDF-fil, vedhæftet en mail), dateret 11. juni 2012, på min henvendelse til social- og integrationsminister Karen Hækkerup:

Tak for din henvendelse til social- og integrationsminister Karen Hækkerup, som blev modtaget den 20. marts 2012. Ministeren har bedt Kontoret for Udsatte og Civilsamfund om at besvare din henvendelse, hvor du fortæller om din datters udfordringer med at være depressionsramt, og hvordan det kan give økonomiske problemer.

Social- og Integrationsministeriet skal beklage den sene besvarelse.

Social- og Integrationsministeriet har noteret dine synspunkter, og de vil blive taget med i ministeriets videre arbejde med at udvikle indsatsen for sindslidende i Danmark. Det er vigtigt, at der er fokus på udfordringerne for sindslidende. Derfor skal du have tak for, at du har givet dig tid til at skrive og dele din viden og dine holdninger på området.

Med venlig hilsen

Signe Hartmann Olsen
Kontoret for Udsatte og Civilsamfund

Det er vel nok godt, at de har akademiske praktikanter til at beskæftige sig med den tidskrævende opgave med at svare på borgerhenvendelser.

2 kommentarer:

stress1971 sagde ...

Det var godt nok en tynd kop the og vel dårligt nok at betragte som et svar...men du har nok ret: Det har nok holdt en praktikant beskæftiget i en time eller to.

Vibeke C sagde ...

hehe...intet nyt under solen...